divendres, 2 de juliol del 2010



Mormaii Eyewear presenta el primer model d'ulleres especialment projectat per surar a l'aigua.

El nou Float va ser desenvolupat per surar durant la pràctica dels esports aquàtics.
Pensant en atletes i esportistes del món del surf, kitesurf, windsurf, bodyboard, wakeboard i tants d'altres esports extrems, Mormaii Eyewear projectar i desenvolupar el seu primer model d'ulleres de sol flotant, "Float", que igual que la resta de la seva prestigiosa línia, és fabricat al Brasil.
El model és summament versàtil i pot ser utilitzat tant en usos quotidians com en l'aigua, per posseir patilles extraïbles que poden ser substituïdes per una banda de neoprè, convertint-lo en pocs segons al Float en les ulleres de sol perfectes per a la pràctica d'esports aquàtics i extrems.
Per tal d'arribar a aquest excel • lència de model, Mormaii Eyewear realitzar diverses investigacions tant a nivell de materials com de disseny que van començar a principis del 2004 i van arribar al producte final, amb l'excel • lència desitjada, a finals del 2006. El marc va ser projectat amb materials lleugers (una versió especial de Grilamid TR-90 Natural), que suren però que alhora tenen una gran resistència, unint baix pes i alta resistència en el mateix producte.

També les lents suren ja que han estat fabricades en base a un niló especial que a més aquesta recobert per una pantalla polaritzada, que juntament amb les lents descentrades eviten la distorsió i els efectes de la llum reflacatada. Les lents al seu torn tenen l'efecte antiempañante i antiadherent de l'aigua.

El "Float" posseeix a més un estoig especial en el qual s'inclouen les informacions de com obtenir el major benefici del producte. Al setembre s'inclouen un joc de patilles i una banda de neoprè, que es poden intercanviar d'acord a l'ús que se li donarà a les ulleres en aquest moment. També s'inclou en el set un netejador de lents, que permet la major acció antiempañante de les lents polaritzades en entrar a l'aigua.

El "Float" també està conquerint adherents en esports com ciclisme, ràfting, running i diversos esports d'hivern.

Mormaii Eyewear acaba de presentar el producte en diversos països d'Europa i es podrà adquirir a les millors òptiques i cases de surf del mercat espanyol a finals d'aquest estiu. El preu al consumidor: 220 Euros.

Sobre Mormaii
Mormaii va ser fundada el 1979, pel Dr Marco Aurélio Raimundo, o Morongo, la seva
"Àlies", pel qual és més conegut. Inicialment, la marca produïa només roba de neoprè per a la pràctiques del surf. El 1997, es crea Mormaii Eyewear, també com seu a Garopaba, al litoral Catarinense, a 80 km de Florianópolis (SC), al Brasil.
Avui, Mormaii és el fabricant número u al Brasil de roba per a esports aquàtics i un dels més reconeguts fabricant de vestits de neoprè en el món sencer.
Actualment es fabriquen més de 1.500 productes amb la marca MORMAII entre roba de neoprè, tèxtils, accessoris, equipaments de busseig, planxes de surf, articles per platja, calçats, bosses i clar, ulleres. Els productes Mormaii s'hagin avui en molts països del món, transmetent les vibracions i l'optimisme de l'esperit Brasiler a diferents latituds com Austràlia, Japó, Itàlia, Alemanya, Espanya, Grècia, Nova Zelanda, França, Mèxic, Canadà, Portugal, Israel, Holanda i altres tants i innombrables, on Mormaii Eyewear és una de les línies més reeixides en els mercats d'exportació.
Mormaii aprofita la seva influència en la gent jove del món de l'esport, incentivant la participació d'aquests en tasques de preservació del medi ambient en diferents iniciatives, fonamentalment al Brasil.
Entre els atletes que són recolzats per Mormaii, hi ha Renato Galvão, actual campió brasileiro de Surf, Kauli Seadi, campió mundial de Extreme Surf de vela, Alessander Lenzi, tricampió mundial de jet ski freestyle, i Fabio Gouveia, una de les grans promeses del surf brasiler

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada