dimarts, 6 de juliol del 2010

Mormaii Eyewear Andorra amb la Federació Andorrana de Vela


















http://www.andorravela.com/Federació Andorrana de Vela

La Federació Andorrana de Vela va ser creada el 14 de desembre de 1988 per donar suport als esportistes andorrans que estaven competint a nivell internacional i per promoure i desenvolupar la pràctica de l'esport de la vela al nostre país.

Vela lleugera

La Federació Andorrana de Vela té una actuació decidida en favor de la vela lleugera, especialment en les classes Optimist (infantil) i Laser (juvenil, senior i màsters).

Vela de creuer

La major part dels federats adults de la Federació Andorrana de Vela practiquen vela de creuer i la Federació disposa d'un projecte de vela de creuer que només necessita un patrocinador per tirar endavant.




1 comentari:

  1. I will recommend anyone looking for a Business loan to Mr Benjamin who helped me with a Four Million USD loan to start my business and it was fast. When obtaining a loan from them it was surprising how easy they were to work with.The process was fast and secure. It was definitely a positive experience.Avoid scammers on here and contact Mr Benjamin On. 247officedept@gmail.com . WhatsApp...+ 19893943740. if you are looking for a business loan.

    ResponElimina